7. novembril oli tore osaleda trühvlite meistritoas! 
Minu hea tuttav Maie tegeleb doTerra õlidega ja kutsus mind trühvlite tegemise õpituppa. Tööpäeva lõpp sujus nii, et jõudsin ikka viimasel hetkel kohale. 
Elva šokolaadikohviku perenaine näitas ja õpetas meid. Saime ka ise proovida trühvleid veeretada. Kasutasime doTerra erinevaid õlisid- laimi, apelsini ja piparmünti. Need õlid andsid imelisi maitseid Belgia šokolaadile.



Suurest vaimustusest tulin minagi koju ja tahtsin tegutsema hakata. 
Jõudsin nakatada ka oma paarilisest kolleegi, kes tegi katsetusi kiiremini kui minu uhked Belgia šokolaadi kuvertüüri tellimused saabusid.  
Minu esimesed katsetused  on siin.


Aga siis tegin ikka nagu päris TRÜHVLEID -ehtsast parimast Belgia šokolaadist. Valmisid 3 erinevat sorti trühvleid: valgest šokolaadist laimi-tšillitrühvlid, tumedad apelsinitrühvlid ning apelsini-piimašokolaadi trühvlid erinevate kaunistustega. 


Soov on teha ikka veel ja veel! Toorainet tellisin ju ikka kilodena! 
Harjutan ja isegi sooviks tellimustöid, jõulud ju tulemas!

Kommentaarid

  1. Aitäh. Sellel aastal teeme uuesti Šokolaadikohviku. Ikka sama koht, kuupäevaks 11. juuli 2020.
    Olen üks šokolaadikohviku tegijatest.

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Õhina õpitoa tegevus - Tartumaa aasta õpiteo nominent 2019